Az iskolát Tóth Máté, Koronczai Bálint, Kruppa Gergely, Giron Gergely 9.kny/A osztályos tanulók, illetve Geri Ákos, Szendrői Mátyás 9.kny/C osztályos tanulók (betegség miatt nem tudott elutazni Mészáros Gergő)  képviselték.

A résztvevő 6 csapatot 2 csoportba sorsolták. A csoportmeccsek után keresztjáték és helyosztó volt. Első mérkőzésünket, a későbbi bajnok (miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium) ellen, játszottuk, melyen 9-1 arányú vereséget szenvedtük. Sikerült felvenni az ellenfél ritmusát a mérkőzés második felében, de csak lassítani tudtuk ellenfelünket, illetve sikerült gólt ütni nekik. A csoportmérkőzés 2. mérkőzése a veszprémi Noszlopy ellen volt, ahol 0-1-ről sikerült visszahoznunk a mérkőzést 1-1-es döntetlenre, melynek eredményeképp mi lettünk a másodikak jobb gólkülönbséggel. A keresztjátékban a másik csoport elsőjével kerültünk össze, melyen bíztatóan játszottunk. 3-2-re megszorítottuk a gödöllői Török Ignácz Gimnázium csapatát, de végül 4-2-re kikaptunk tőlük. Ezután már csak a bronzmérkőzés jutott számunkra, ahol a miskolci Hermann Ottó Gimnázium csapatától szenvedtünk 9-1-es vereséget.

Összességében nagyszerűen szerepelt a Vetési a Diákolimpián. Mérkőzést nem sikerült nyerni ugyan, de lőttünk gólokat, játszottunk kemény mérkőzéseket, s az előkelő 4. helyen végeztünk az Országos elődöntőn!

Testnevelő: Kovács Tamás

15-én a VI. korcsoport fiai lépnek pályára Komáromban, hasonló formában!

Hajrá Vetési!