Részletek a „fedélzeti” naplóból:


„Átmentünk a határon…változik a táj. Kezd izgalmas lenni az utazás. Túlmozgásos létemre nehezemre esik egy helyben ülni. Egyetlen esély az alvás!”(Sz.B.)
 „Óriási hegyek vannak. Sokszor próbáltam lefotózni, de nem nagyon ment, mindig van fa. Nem tudom, hogy fogunk aludni, itt olyan kényelmetlen lenne. De Párizst várom! Csak vigyázni kell, hogy maradjon kajám.”(G.R.)
„Dani szerint kb. 20 km-t sétáltunk. Egy sikeres, élményekkel tarkított, felejthetetlen napot töltöttünk el közösen Párizsban.”(T.Sz.)

 „Sétáltunk a tengerparton… igen, minden a lehető legnagyobb rendben. Legszívesebben ideköltöznék.”(Sz.Zs.)
„Nagyon kedvesek a cserediákom szülei. Ma a Mont Saint Michelhez látogattunk, majd megnézünk egy faliszőnyeget, ami Hódító Vilmos csatáit örökíti meg.”(B.D.)
„ Megnéztük a pirou-i várat és nagyon jó fej volt az idegenvezető! A vár szép volt és érdekes. Fura, hogy értjük a dolgokat, amiket mondanak nekünk franciául.”(P.E.)
„Tegnap Zsoltiéknál voltunk, csocsóztunk, és nagyon jól éreztük magunkat. Vacsira szushit ettünk és közben nagyon sokat nevettünk.”(T.B.,S.B.)
„Huuú, hát abban a tehenészet cuccosban elég büdös volt, de a tehenek nagyon cukik voltak.”(N. H.)
„A Cité de la Mer nagyon jó volt, főleg a medúzák meg az a rész, ahol azt próbálták érzékeltetni, hogy milyen lehetett a Titanic fedélzetén lenni.”(I. L.)
„Annyira nem hiányzik a családom, de azért szeretnék már otthon lenni.”(S. M.)
„Nekem a cserekapcsolat része nem annyira jött össze. Tegnap el sem köszönt.”(K.B.)
 „Az átlag hangulat a buszon – rajz: mindenki alszik - mindenki olyan cuki.”(K.D.)
„Most jutottam el oda, hogy rászánjam magam, hogy írjak ebbe a kis füzetbe. Tetszett az út. Bár mindig így bánnánk egymással. Fura, hogy keddtől minden visszatér a rendes kerékvágásba.”(B. Zs.)
„Nagyon bírom az osztályunkat, remélem, hogy senki nem megy el, mert mi így megvagyunk.”(G.R.)

Képek a Galériában.