Kedves Diákok!

Megszületett a Fenntarthatósági témahét keretében meghirdetett Zöld osztály dekorációs verseny végeredménye. A versenyre öt osztály nevezett, akik szép kivitelezésű, sok munkát takaró megoldásokkal díszítették termeiket. A zsűri tagjai: Szűcs Attila intézményvezető, Csepelyné Gáncs Judit, Csík Andrea, Csiszkóné Bogár Andrea és Bánlaki Ildikó tanárnők voltak. Döntésük alapján:

1. helyezést ért el megosztva: a 9.Ny/B és a 10.B osztály! Termeik: 58-as és 20-as.
2. helyezett lett a 12.B osztály, tantermük a 22-es.
3. helyezett a 9.B osztály, tantermük a 26-os.

Nagy örömünkre szolgált, hogy nemcsak B-s, hanem C-s osztály is indult a versenyen. Nagyon kreatív, ötletes megoldásaikért (vízkultúrás növények, újrahasznosított kupakok) a zsűri különdíjat adott részükre. Az eredményekhez gratulálunk, a díszítésről készült képeket itt tekinthetitek meg: Galéria

A Fenntarthatóság jegyében meghirdetett egyéb pályázatok, programok:

  • A Zöld gondolatok fotópályázat határideje november 16-án lejárt A zsűri munkában!
  • A biológia munkaközösség a Faültetési program keretében a Balaton-felvidéki Nemzeti Parktól egy szabadgyökerű, hazánkban őshonos vadalmafa-csemetét kért és kapott. A nehéz idők emlékére, a remény, a megújulás jelképeként ültettük el a fát.
  • Az iskolaszépítés jegyében az iskolai alapítvány és a Kör alapítvány ajándékaként a biológia szárnyra a teknősök melletti pihenőhelyre két új babzsák került, reméljük, hamarosan használhatjátok őket!
  • Végül köszönjük, hogy nagyon sok elemet, mobilt hoztatok. Mi örülünk, hogy gyűjtöttetek, reméljük, Ti is örültetek a sütiknek!
  • A részvételt köszönjük, az eredményekhez gratulálunk és mindenkinek jó egészséget, türelmet, kitartást kívánunk!

Babzsak 1Babzsak 2

Likerné Pucsek Rózsa
természettudományi munkaközösség-vezető