attention iconÉrettségizők figyelem!

2020.05.04-én, hétfőn – a magyar nyelv és irodalom írásbeli vizsgák terembeosztása és a termek megközelítése:

Középszint (a Vetési Albert Gimnázium tanulói - kivétel, aki emelt szintű vizsgát ír)

18., 20., 22., 24., 26., 29. tantermek – bejárat a termekhez a tanári parkolón keresztül a 24-es terem melletti ajtó (déli bejárat)!
44., 47., 49., 53., 55., 58. tantermek – a termek megközelítése a főbejáraton keresztül a könyvtár felé vezető lépcsőn fel (főbejárat)!

Emelt szint

30., 32., 36., 38., 41., 43. tantermek – a termek megközelítése a József Attila szobor melletti kapun keresztül a stúdió melletti ajtón át (északi bejárat)! Lesz segítség, hogy a nem vetésis diákok is könnyen megtalálják a termeket!

  • A bejáratoknál elhelyezésre kerültek maszkok, kérjük ezeket feltenni (természetesen, aki már abban érkezik, Ő továbbra is használhatja a sajátját) lehetőség van kesztyű felvételére is, ill. kérjük, hogy az elhelyezett kézfertőtlenítőszert mindenki használja. Kesztyű és fertőtlenítőszer a tantermekben is rendelkezésre áll!
  • A beléptetés során ügyeljünk a kellő távolság (1,5 m) betartására, kérjük a csoportosulás elkerülését!
  • Az épületbe való beérkezést követően mindenki keresse meg a tantermet és foglalja el a helyét! A folyosón senki ne várakozzon!
  • Minden szinten rendelkezésre áll egy női és egy férfi mosdó, amelyek a vizsga megkezdése előtt, ill. után is csak egyesével vehetők igénybe! Kérjük a türelmet és megértést! Szándékodat jelezd a felügyelő tanárnak, ő majd egyeztet a folyósót felügyelő tanárral.
  • A vizsga ideje alatt és a vizsga után sincs lehetőség a szintek közötti átjárásra!
  • A vizsga befejeztével ne várakozzatok a folyosókon, mindenki a lehető leggyorsabban ugyan azon a bejáraton ahol bejött, hagyja el az épületet!
  • Szinte lehetetlent kérünk, de fontos betartani, hogy az épület előtt se legyen csoportosulás, mindenki igyekezzen haza! Ez mindenkinek a saját érdeke! Hétfő még csak az első vizsganap!

redleft offFontos tudnivalók az érettségivel kapcsolatban

redleft offTérkép

Sikeres vizsgázást mindenkinek!