Idén is megrendezésre került, a DÖK és a testnevelői munkaközösség által ,szervezett, iskolánk egyik legnépszerűbb rendezvénye, az Éjszakai sport.
Ahogy ,minden évben, az iskola jelenlegi tanulói mellett, idén is sok volt Vetésis diák jött ,vissza iskolánkba focizni, röplabdázni vagy csak szurkolni a csapatoknak, így közel 300 tanuló vett részt a programon.
A rendezvény este 18:00-tól reggel 6:00-ig tartott.
A fiatalok többsége csapatokat szervezett és pályára állt, hogy összemérje foci, illetve röplabda tudását diáktársaival. Végül 9 röplabda-és 9 foci csapatot alakítottak a diákok.

Az eseményről készült képek megtekinthetőek itt: Galéria

Egész éjjel folytak a meccsek, voltak igen szoros küzdelmek is. Végül a röplabda meccseket a Zsák  elnevezésű csapat nyerte meg, a foci meccseknél pedig döntetlen helyzet alakult ki.
Egyenlőség lett pontban és gólarányban, ezért osztott győzelmet hirdettünk ki a Dög FC és a Vetési All-Stars nevezetű csapatok között.
Az eredményhirdetés és a díjazás a meccsek végeztével történt meg, ahol Horváth Balázs DÖK elnök személyesen adta át a győztes csapatoknak járó okleveleket, érmeket és kupákat.

Köszönjük a diák szervezőknek és a 19 segítő tanárnak hogy létrejöhetett ez a mindenki által kedvelt program!

Gratulálunk a győztes csapatoknak!