Hétvégén rendezték meg az Úszás "B" Diákolimpia Veszprém Megyei Döntőjét az új uszodában, ahol iskolánk sikeresen szerepelt. Két egyéni számban, illetve a leány és a fiú csapattal neveztünk be a versenyre.

100 m fiú gyorsúszásban Páll Sebestyén (11.C) meggyőző fölénnyel nyert és ért el I. helyezést, majd 100 m fiú hátúszásban Szántó Benedek (9.KnyD) is elhozta az I. helyért járó aranyérmet.

A 4x50 m fiú gyorsváltó szintén I. helyen csapott a célba, míg a 4x50 m leány gyorsváltó csak kicsivel lemaradva lett II. helyezett a Noszlopy iskola csapata mögött. Ezzel a nagyszerű teljesítménnyel diákjaink a négy versenyszámból 3-ból bejutottak az Országos Döntőbe, amely 2022. március 19-én (szombat) Debrecenben kerül megrendezésre.

A fiú csapat tagjai: Páll Sebestyén, Francia Gábor, Maser Márk és Szántó Benedek

A leány csapat tagjai: Bujdosó Boglárka, Szijártó Laura, Pápay Zita és Varga Izabella.

Eredményükhöz gratulálunk!!!

Felkészítő és kísérő tanár: Németh Edina testnevelő

A versenyen készült képek megtekinthetőek itt: Galéria

 

A Vetési leány röplabda válogatottja 2022. január 6-án Komáromban diákolimpia országos elődöntőn vett részt. A lányok első körben fölényesen 3:0-ra verték a Mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnázium és Kollégium csapatát, majd a mindent eldöntő összecsapáson a szombathelyi ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumot 3:0 arányban.

Ezzel a győzelemmel gimnáziumunk leány röplabda csapata iskolánk fennállása óta (és a megyében) először jutott be a Békéscsabán január végén megrendezésre kerülő "A" kategóriás országos döntőbe.

Gratulálunk a csapatnak!

A csapat tagjai:

Gyarmati Júlia 12.C
Szvat Júlia 12.D
Papp Anna 11.C
Papp Sára 11.C
Papp Zsófia 11.C
Bokrossy Réka 11.D
Vasvári Zsófia 11.D
Veisz Dóra 9.A
Lesetár Alexandra 10.B
Szabó Krisztina 9.kny/A
Rozgonyi Gréta 9.kny/A

Testnevelő tanár: Erdélyiné Győri Judit

A diákolimpián készült képek megtekinthetők itt: Galéria

 

A héten került megrendezésre a VI. korcsoport, fiú Floorball Országos Elődöntő Komáromban, ahol iskolánk csapata 4 mérkőzéssel, 3 győzelemmel, remek játékkal egy hajszállal maradt le az Országos Döntőről. Öt csapat részvételével, körmérkőzéses rendszerben folytak a küzdelmek.