Tájékoztatjuk Önöket, hogy a november 25-i nyílt napunk
a járványhelyzet miatt ELMARAD!

Megértésüket köszönjük!

2021. november 25. (csütörtök) – (főleg) veszprémi általános iskolásoknak

 • 12:00–12.30: Regisztráció az aulában (előzetes regisztráció november 18-23. között!)

 • 12.30–13.30: Ismerkedés az épülettel (diákönkormányzat segítőivel)

 • 13.30–14.30: 1. foglalkozás

 • 14.30–15.30: 2. foglalkozás

 • 17.00: igazgatói tájékoztató szülőknek, gondviselőknek 

  2021. november 17. (szerda) – (főleg) vidéki általános iskolásoknak

 • 12:00–12.30: Regisztráció az aulában (előzetes regisztráció november 8-14. között)

 • 12.30–13.30: Ismerkedés az épülettel (diákönkormányzat segítőivel)

 • 13.00: igazgatói tájékoztató szülőknek, gondviselőknek
 • 13.30–14.30: 1. foglalkozás

 • 14.30–15.30: 2. foglalkozás

 • 16.00-tól tájékoztató a szülőknek a Középiskolai Kollégiumban a kollégiumi elhelyezésről

 

A pályaválasztási tájékoztató és nyílt nap alkalmával betekintést nyerhetnek gimnáziumunk életébe. Az érdeklődő tanulók két foglalkozáson is részt vehetnek, ahol megismerhetik tagozatainkat.

Kérjük, hogy pontosan érkezzenek a regisztráció zavartalan lebonyolítása érdekében!

 

Emelt szintű angol képzés

Interaktív foglalkozáson vehetsz részt, ahol megismerheted a gimnázium angol nyelv tanárait, illetőleg vetésis diákok mutatják be a tagozat sajátosságait, mesélnek a külföldi cserekapcsolatokról, nyelvvizsga lehetőségekről és egyéb meglepetések várnak.

Francia-magyar két tanítási nyelvű képzés

Szeretsz játszani, nyelvet tanulni, utazni? Gyere, látogass el hozzánk! A francia-magyar két tanítási nyelvű tagozat egy interaktív, játékos bemutatót szervez számodra, ahol megismerkedhetsz a francia nyelvvel, kultúrával, találkozhatsz a tanárokkal, a francia anyanyelvi lektorral és jelenlegi diákjaink is tartanak élménybeszámolót a franciás mindennapokról, a kezdőtől a végzős évfolyamig. Ezen kívül mindent megtudhatsz a követelményekről, a külföldi tanulási lehetőségekről és utazásokról, illetve az érettségi utáni továbbtanulásról. Kalandra fel!

Emelt szintű német képzés

A német nyelvi munkaközösség forgószínpad szerűen látogatható 20-20 perces foglalkozásokon enged bepillantást munkájába. (A foglalkozáson való részvételnek előfeltétele német nyelvtudás!) Megmutatjuk, miként tanítjuk magas szinten a nyelvet, hozzuk közelebb a kultúrát, ápoljuk nyelvi örökségünket, hiszen: DEUTSCH IST COOL…

Spanyol-magyar két tanítási nyelvű képzés

A spanyol két tannyelvű tagozat a nyílt nap keretein belül egy-egy játékos, interaktív foglalkozással készül az érdeklődő nyolcadikosok számára, melyet a szakon tanuló diákok élménybeszámolói is gazdagítanak. Megismerkedhettek tanárainkkal, megtapasztalhatjátok, hogy milyen egy spanyolos hangulatú tanóra a Vetési Albert Gimnáziumban és első kézből értesülhettek a tagozat által szervezett programokról és utazási lehetőségekről. Szeretettel várunk mindenkit!

Biológia emelt szintű képzés

A biológia emelt szintű képzés iránt érdeklődőket szeretettel várjuk nyílt napjainkon. A foglalkozások ideje alatt 2-3 fős csoportokban egy felsőbb éves biológiás "mentorral" kísérletezhetsz, mikroszkópozhatsz, érdekes feladatokat oldhatsz meg vetélkedőszerűen. Képet kapsz a képzés formájáról, a terepgyakorlatról és a továbbtanulási lehetőségekről is. Gyere el, nézd meg, légy részese!