Első alkalommal került megrendezésre a Fergeteges Bowling verseny veszprémi középiskolás csapatok között, melyet a Veszprémi Családsegítő Központ szervezett a Völgyikútban.
 
Iskolánk diákjai - Hargitai Dániel, Nyirő Noel, Varga Milán, Horváth Gergő, 11.A diákok - megnyerték a versenyt!
 
Gratulálunk! Vamos Vetesi!

A Vetési csapata veretlenül zárta a 8 csapatos tornát, de a sport szeszélyessége okán, ez csak a 3 helyezésre volt elég. 1 döntetlen, 2 győzelem, 2 döntetlen. Ha az utolsó mérkőzésen nyerünk, akkor bajnokok vagyunk. Nekem így is azok :)
Büszke vagyok a floorballos tanítványaimra, egy korszak biztosan lezárul, mivel 4 végzős hagyja el a csapatot, köztük egy magyar floorball válogatott, aki tanulmányait és sportpályafutását a sportág elitjénél folytatja, Prágában!
Vamos Vetesi!

Pénteken megrendezésre került az Akrobatikus Rock and Roll Diákolimpia Országos Döntője Veresegyházon. Boór Blanka (10A), Falusi Eszter(11C) és Ráskai Zsófia (9nyB) képviselték iskolánkat. Trió 'A' ifjúsági kategóriában indultak, és kiemelkedő teljesítményükkel 1. helyen végeztek.

Gratulálunk a lányoknak és felkészítőiknek!
 
 

Hétvégén került megrendezésre az Atlétikai Diákolimpia Országos Döntője, amelyen a következő eredmények születtek:
Felber Zselyke -> 400 m - 9. hely ; 800 m - 2. hely; 4x400m - 1. hely
Ádám Hanna -> 400 m - 13. hely ; 200 m - 16. hely; 4x400m - 1. hely
Happ Anna -> 1500 m - 8. hely
Kovács Noémi -> 4x400 m - 1. hely
Fekete Júlia -> 4x400 m - 1. hely
 
Gratulálunk a kiemelkedő teljesítményükhöz!
Kísérő tanár: Kerekes Gábor
Az eseményről készült képek megtekinthetőek itt: Galéria

Kiss-Bertók Emese és Kristóf Luca 9.B osztályos tanulók vasárnap a Strandröplabda Diákolimpia Döntőjében a végzősök között a VI. korcsoportban is remekül szerepeltek.
A 64 induló páros közül ezüstérmet szereztek! Gratulálunk a lányoknak és köszönjük mindenkinek, aki segítette felkészülésüket!

Az V. korcsoportos országos Strandröplabda Diákolimpia tegnapi versenynapján két párosunk vágott neki a 83 párosból álló versenynap küzdelmeinek. Végül a Kiss-Bertók Emese és Kristóf Luca (9.B) páros a nap mind a 7 mérkőzését megnyerve I. helyen végzett, ezzel idén ők a diákolimpia bajnokai.
Másik párosunk Endresz Viktória és Süveges Kata 17. helyezett lett.
Gratulálunk!
17. helyen végeztek a vetésis lányok a 3 napos (május 18-20.) Labdarúgó Diákolimpián!
 220 csapatból 20 csapat jutott be a zalaegerszegi döntőbe, ahol sajnos a "halál" csoportba kerültünk a sorsolásnál! Akadémiai egyesületeknél edző, profi szerződésekkel bíró alakulatok ellen tisztességesen helytálltak a lányok. 
1 döntetlen, 3 vereség volt az első napi mérleg, majd 2 győzelem a helyosztókon, így alakult ki a végső helyezésünk. Ügyesek voltak a lányok, a nagy melegben kitartóan végigküzdötték a meccseket, és sok-sok tapasztalattal lettek gazdagabbak! Jövőre újra megpróbáljuk!
 
A csapat tagjai: 
Balogh Janka Nóra, Csizmadia Csenge Boróka, Kiss-Hajnal Virág, Koszorus Nóra, Péntek Zsófia, Schvéder Kata Sára, Sirhán Nadin Eszter, Szentmihályi Eszter, Szörényi Anna Dorina, Vörös Nóra
 
Felkészítő testnevelő: Németh Edina
Szakmai segítő: Lengyel Alma Ágota
 

 

Muraközy Imre 9.C osztályos tanuló 2024. április 27-én, az összesen 46 csapatból összeálló versenyen,csapattársaival megnyerte az ausztriai VIDA-OPEN 2024 nemzetközi pétanque versenyt Bécsben.
Gratulálunk a győzelemhez.