Híreink

KRÉTA napló

Iskolánk a 2018/2019-es iskolai tanévtől a KRÉTA naplót használja, ezzel egyidőben a Mozanapló nem szolgálja tovább a tanulók és szüleik tájékoztatását a tanulmányi előmenetelről, valamint az iskolai munkával kapcsolatos híreket kizárólag a KRÉTA rendszeren keresztül kaphatnak.

Diákjaink hozzáférése a KRÉTA naplóhoz

Diákjaink keressék fel iskolánk KRÉTA naplóját és a 11 számjegyű oktatási azonosítójukkal illetőleg születési dátumukkal (pl. 2000-01-01) tudnak belépni. Fontos, hogy az évet, hónapot és napot kötőjellel kell elválasztani. A jelszót az első belépés után meg kell változtatni.

Szülői (gondviselői) hozzáférés a KRÉTA naplóhoz

Nyilvántartásunk alapján minden diákhoz rendelünk gondviselőt. Azon gondviselőknél, akiknél e-mail cím rendelkezésünkre áll, arra az e-mail címre küldjük a felhasználónevet és a jelszót. Azon esetekben, amikor nincs e-mail cím megadva, a szülői értekezleten (2018. szeptember 19) lehet a hozzáféréshez szükséges felhasználónevet és jelszót az osztályfőnököktől átvenni. Természetesen az e-mail címmel rendelkező gondviselőknek is van erre lehetőségük.