2019. november 12. (kedd) – (főleg) vidéki általános iskolásoknak

  • 12:00–12.30: Regisztráció az aulában

  • 12.30–13.30: Ismerkedés az épülettel (diákönkormányzat segítőivel)

  • 13.30–14.30: 1. foglalkozás

  • 14.30–15.30: 2. foglalkozás

  • 13.00: igazgatói tájékoztató

 

2019. november 25. (hétfő) – (főleg) veszprémi általános iskolásoknak

  • 12:00–12.30: Regisztráció az aulában

  • 12.30–13.30: Ismerkedés az épülettel (diákönkormányzat segítőivel)

  • 13.30–14.30: 1. foglalkozás

  • 14.30–15.30: 2. foglalkozás

  • 17.00: igazgatói tájékoztató

A pályaválasztási tájékoztató és nyílt nap alkalmával betekintést nyerhetnek gimnáziumunk életébe. Az érdeklődő tanulók két foglalkozáson is részt vehetnek, ahol megismerhetik tagozatainkat.

Kérjük, hogy pontosan érkezzenek a regisztráció zavartalan lebonyolítása érdekében!

 

A felvételi nyílt napokra történő előregisztráció
lezárult!

 

Emelt szintű angol képzés

Interaktív foglalkozáson vehetsz részt, ahol megismerheted a gimnázium angol nyelv tanárait, illetőleg vetésis diákok mutatják be a tagozat sajátosságait, mesélnek a külföldi cserekapcsolatokról, nyelvvizsga lehetőségekről és egyéb meglepetések várnak.

Francia-magyar két tanítási nyelvű képzés

A francia-magyar két tanítási nyelvű tagozat idén egy általános közös tájékoztató után játékos bemutatót szervez, melyet a különböző termekben forgószínpad szerűen valósítunk meg. Ismerkedhettek a francia kultúrával, találkozhattok a tanárokkal, a francia anyanyelvi lektorral és jelenlegi diákjaink is tartanak élménybeszámolót a franciás mindennapokról a kezdőtől a végzős évfolyamig. Ezen kívül mindent megtudhattok a követelményekről, továbbtanulási lehetőségekről, és a külföldi utazásokról. Venez nombreux! 

Emelt szintű német képzés

A német nyelvi munkaközösség forgószínpad szerűen látogatható 20-20 perces foglalkozásokon enged bepillantást munkájába. (A foglalkozáson való részvételnek előfeltétele német nyelvtudás!) Megmutatjuk, miként tanítjuk magas szinten a nyelvet, hozzuk közelebb a kultúrát, ápoljuk nyelvi örökségünket, hiszen: DEUTSCH IST COOL…

Spanyol-magyar két tanítási nyelvű képzés

A spanyol két tannyelvű tagozat a nyílt nap keretein belül egy-egy játékos, interaktív foglalkozással készül az érdeklődő nyolcadikosok számára, melyet a szakon tanuló diákok élménybeszámolói is gazdagítanak. Megismerkedhettek tanárainkkal, megtapasztalhatjátok, hogy milyen egy spanyolos hangulatú tanóra a Vetési Albert Gimnáziumban és első kézből értesülhettek a tagozat által szervezett programokról és utazási lehetőségekről. Szeretettel várunk mindenkit!

Biológia emelt szintű képzés

A biológia emelt szintű képzés iránt érdeklődőket szeretettel várjuk nyílt napjainkon. A foglalkozások ideje alatt 2-3 fős csoportokban egy felsőbb éves biológiás "mentorral" kísérletezhetsz, mikroszkópozhatsz, érdekes feladatokat oldhatsz meg vetélkedőszerűen. Képet kapsz a képzés formájáról, a terepgyakorlatról és a továbbtanulási lehetőségekről is. Gyere el, nézd meg, légy részese!