attention icon A COVID-19 járvány által okozott egészségügyi vészhelyzet miatt el kell halasztanunk a márciusra tervezett LanguageCert nyelvvizsgákat, hiszen vizsgázóink és munkatársaink, valamint családtagjaik egészsége most a legfontosabb szempont.

A vizsgát előreláthatólag május 16-án tudjuk majd megtartani. A májusi vizsgaidőszakban sikeresen vizsgázók részére a bizonyítványokat a www.felvi.hu oldalán található július 8-ai nyelvvizsga bizonyítvány feltöltési határidőig tervezzük kiadni.

Tudjuk, hogy fontos számodra a nyelvvizsgabizonyítvány megszerzése, ezért mindent megteszünk, hogy amennyiben a jogszabályi és egészégügyi helyzet megengedi, előbb is megszervezzük a május 16-ra halasztott vizsgát.

A vizsgákat kérés nélkül elhalasztottuk a következő vizsgaidőszakra, ezért nem kell külön jelezni a halasztási kérelmet. Aki vissza szeretne lépni a vizsgától, a honlapunkon található nyomtatvány kitöltésével és emailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) való visszaküldésével kérheti https://www.languagecert.hu/cat/124 . Visszalépés esetén a vizsgadíj 80%-át fizetjük vissza.

A Vizsgaközpontban és a vizsgahelyeken a személyes és telefonos ügyfélfogadás március 17-től bizonytalan ideig szünetel. Minden felmerülő kérdésre emailben
(Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) és facebook
(www.facebook.com/LanguageCert.hu) messengeren válaszolunk. A megnövekedett emailforgalom miatt, kérjük türelmeteket, amíg válaszolunk.

Ahogy eddig is a vizsgázókat érintő változásokról és információkról emailen, honlapunkon (www.languagecert.hu), facebook
(www.facebook.com/LanguageCert.hu ) oldalunkon fogunk minden érintettet tájékoztatni.

Köszönjük a megértésedet.

Üdvözlettel:
LanguageCert Nyelvvizsgaközpont