A Vetési-Lovassy Spanyol Kórus ötlete lelkes spanyoltanárok fejéből pattant ki 2022 tavaszán, melyhez még lelkesebb, spanyol nyelvet tanuló diákok csatlakoztak. A két veszprémi gimnázium tanulóiból álló kórusnak még nincs közös múltja, de annál gazdagabb közös jövőt remélnek. Repertoárjuk mai spanyol nyelvű slágerekből áll. Először a 2022. június 16-án megrendezésre került Veszprém Énekel kórusfesztiválon léptek fel nagy sikerrel.

Felkészítő tanáraik: Starkné Zöldvári Ildikó (Lovassy László Gimnázium) valamint Sári Kata (Vetési Albert Gimnázium)

Az eseményen készült képek megtekinthetők itt: Galéria

 

A 2019-20-as május-júniusi érettségi dolgozatok 2022 augusztusában selejtezésre kerülnek. Akik szeretnék átvenni, megőrizni, előzetes egyeztetés után (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) átvehetik a titkárságon.

 

A Vetési Albert Gimnázium pályázatot hirdet gazdasági ügyintéző munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
Határozott idejű közalkalmazotti jogviszony

A munkakör betölthetőségének időpontja:
A munkakör legkorábban 2022. augusztus 16. napjától tölthető be.

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

 A pályázatot az iskola címére (8200 Veszprém, Kemecse utca 1.) vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük eljuttatni.

A pályázattal kapcsolatosan tájékoztatás kérhető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a +36 30 656 4283 telefonon Szűcs Attila intézményvezetőtől.

 

A város pedagógusnapi ünnepségén adták át az oktatás és nevelés területén kiemelkedő érdemeket szerzőket elismerő Ranolder-díjat június 9-én, csütörtökön.

E neves kitüntetést vehette át gimnáziumunk intézményvezető-helyettese, Glatzné Gyömörei Irén Veszprém megyei jogú város polgármesterétől, Porga Gyulától.

A méltatásban elhangzott, Glatzné Gyömörei Irén pályafutása során a bakonyszentlászlói, a nemesvámosi és a veszprémi Cholnoky Jenő Általános Iskolában dolgozott, majd 1999 óta a Vetési Albert Gimnáziumban tanít, ahol 2000-től intézményvezető-helyettes. Kidolgozója és közvetítője volt a gimnáziumban elindított projektoktatásnak. Irányítja Veszprém megye emelt szintű érettségi vizsgáztatását: kiváló munkájának köszönhetően a gimnázium 2013-ban megkapta a „Kiváló érettségi vizsgahelyszín” elismerést.

Gratulálunk a díjhoz, és sok hasonló sikert kívánunk tanárnőnek a jövőben is!

 

 

 A nyelvi előkészítő valamint 9. évfolyam diákjai digitális kultúra tantárgy keretében készült pixelgrafikus munkái megtekinthetőek az alábbi linken: Galéria

 

A 2021/2022. tanévben ismét megrendezére került a nyelvi előkészítő évfolyam táncbemutatója. Tanulóinknak lehetőségük van heti egy órában társastáncot tanulniuk Lunk Gabriella tanárnő vezetésével, ezen az eseményen a tanév alatt elsajátított táncokat mutatták be diákjaink rokonaiknak, ismerőseiknek.

Az eseményen készült képek megtekinthetőek itt: Galéria

 

 A 2021/2022. tanév atlétika diákolimpia országos döntőjén kiválóan szerepeltek diákjaink. Varga Gréta 1500 méteren 1 helyezéssel új diákolimpiai csúcsot állított fel.

Gratulálunk eredményeikhez!

Felkészítő tanár: Kerekes Gábor testnevelő tanár

Az eseményen készült képek az alábbi linken tekinthetők meg: Galéria

Az akrobatikus rock and roll diákolimpia országos döntőjét május 27-én rendezték Dunakeszin. Nagy lépés ez a sport életében ugyanis ez volt az első diákolimpia a magyar rocky történelmében. A versenyen 68 iskola diákjai mérték össze tudásukat. A Vetési Albert Gimnáziumot Csillei Anna (9.knya) és Tordai Luca (12.c) képviselte.

Junior duo rock show "A" kategóriában 4. helyezést értek el.

Gratulálunk!

Felkészítőink: dr. Horváthné Baráth Piroska, Horváth-Matán Szilvia, Horváth Márk, Kövesi Kíra, Baracska Vivien