Tisztelt Szülők és Gondviselők! Kedves Diákok!

A Veszprém Megyei Kormányhivatal tájékoztatta intézményünket, hogy az őszi szünet után iskolánk egy tanulója koronavírus tesztje pozitív lett. Így elrendelték az osztályában, egy csoportjában tanuló diákok hatósági karanténba vételét. Az osztályban tantermen kívüli, digitális munkarend szerinti tanítást rendelt el az EMMI, a tanítás-tanulás a Google Tanterem alkalmazásban történik.

A digitális munkarend csak az érintett osztályban, 11.05-11.13-ig marad érvényben.

Az őszi szünetben iskolánk több tanulója és dolgozója került hatósági karanténba, pozitív teszteredmény miatt. Iskolai kontaktus hiányában esetükben intézkedésre nincs szükség.

A továbbiakban is kérjük az eddig meghozott szigorú egészségügyi intézkedések betartását, hogy megakadályozhassuk a vírus további terjedését iskolánkban.

 

Köszönjük együttműködésüket!

Tisztelettel:

Szűcs Attila

intézményvezető

Tisztelt Szülők és Gondviselők! Kedves Diákok!

A Veszprém Megyei Kormányhivatal tájékoztatta intézményünket, hogy iskolánk egy  tanulójának koronavírus tesztje pozitív lett. Így elrendelték osztálytársai, 10.09-re vonatkozó csoporttársai, valamint négy pedagógus hatósági karanténba vételét.  

A hatósági karantén 10.18-án éjfélkor jár le, így a hétfőn kezdődő érettségire a tünetmentes diákok zavartalanul érkezhetnek. 

Felhívjuk az érintettek figyelmét arra, hogy az érettségire tekintettel, 10.19-től kiemelt figyelmet fordítunk a diákok egészségügyi szűrésére.

Nyomatékosan kérjük a  diákokat, hogy semminemű iskolán kívüli rendezvényen, programon ne vegyenek részt a járványhelyzet idején, érezzenek felelősséget diáktársaik egészségéért!

 

Kérdés, probléma esetén kérjük forduljanak a tanuló osztályfőnökéhez.

Köszönjük együttműködésüket!

Tisztelettel:

Szűcs Attila

intézményvezető

 

Tisztelt Szülők és Gondviselők! Kedves Diákok!

A Kormány döntése értelmében a köznevelési intézményekben 2020. október 1-jétől kötelező a foglalkoztatottak és a gyermekek, tanulók testhőmérsékletének mérése. Az intézményben foglalkoztatott személy, illetve nagykorú tanuló csak akkor mehet az intézménybe, ha az érkezéskor mért testhőmérséklete nem haladja meg az országos tisztifőorvos által meghatározott mértéket (37,8 0C).

A testhőmérséklet-mérést pedagógusok, neveló-oktató munkát segítők, technikai dolgozók, felsőbb éves tanulók egyaránt végezhetik.

Iskolánk minden bejáratánál, mindenkire kiterjedő testhőmérséklet-mérést végzünk, napszaktól függetlenül.

Tisztelettel,
Szűcs Attila
intézményvezető

 

Tisztelt Szülők és Gondviselők! Kedves Diákok!

A koronavírus-járvány terjedésének megelőzésére szeptember 16-tól, 5 osztályban tantermen kívüli, digitális munkarendet vezetett be az EMMI. Szeptember 20-ig összesen 92 diák és 16 pedagógus volt hatósági karanténban, ez jelenleg 2 pedagógust és 3 tanulót érint. Az osztályok a beérkező negatív teszteredmények után, különböző napokon térhettek vissza a normál munkarendbe.

A Vetési Albert Gimnázium Diákönkörmányzatának oldala folyamatosan frissül. 
Közösségek > Diákönkormányzat - DÖK)
Többek között a youtube-on található vetésis videók gyűjteménye is megtalálható az oldalon!

 


Menza befizetés a 46-os tanári szobában
2020. szeptember 8-9. (kedd-szerda) 10.30-12.00 és 12.30-14.00
 

 


Menza befizetés a 46-os tanári szobában
2020. október 6-7. (kedd-szerda) 10.30-12.00 és 12.30-14.00
 

 

Menza befizetés a 46-os tanári szobában
2021. május 17. (hétfő) 10.30-12.00