Kedves beiratkozó diákok!

A beiratkozás zökkenőmentes lebonyolítása érdekében kérünk Benneteket, hogy az új diákigazolványotok igényléséhez szükséges NEK fényképes azonosító lapot időben készíttessétek el a Kormányhivatalokban. 14 év alatti korosztálynak a szülő jelenléte is szükséges.

A fényképes adatlap nélkül az igénylésünket visszadobja a gyártó. Mivel a vírushelyzet miatt lassabban megy az ügyintézés a hivatalokban, kérünk Benneteket, ne halasszátok az utolsó pillanatra! A dokumentumot személyesen NEM szükséges behozni, kérjük bármilyen formában (fénykép is lehet) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címére a leendő tagozat (pl. biológia, stb.) megjelölésével elküldeni.

Kérjük, ügyeljetek arra, hogy a megfelelő aláírások szerepeljenek a lapon. (ügyintézők bélyegzője és aláírása a Kormányhivatal részéről, és a négyzetben vagy a 14 év feletti diákok esetében a saját, vagy a 14 év alattiak esetében a gondviselő szülő aláírása)

Ha valaki nem az állandó lakcímre, hanem a tartózkodási helyére szeretné kérni az új diákigazolványát (mert ténylegesen onnan járna be), kérjük, jelezze előre! A tartózkodási helynek szerepelnie kell a lakcímkártyán.

A diákigazolvánnyal kapcsolatos további kérdésekre keressétek iskolatitkárunkat: Novotny Juditot (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon: 88-560-680, 15-ös mellék)