2020. október 8-11. között 13. alkalommal rendezzük meg a 72 óra kompromisszum nélkül országos önkéntes ifjúsági akciót, melynek fő szervezői a magyar keresztény történelmi egyházak.
 
Együttműködését, segítségét kérnénk, hogy minél több középiskolás fiatalt tudjunk megszólítani, hogy együtt segíthessünk ott, ahol szükség van rá.

A 72 óra kompromisszum nélkül keretén belül országszerte és határon túl fiatalok csoportjai három napon keresztül - akár pár óra erejéig - teljesítenek közhasznú feladatokat, mint pl. online korrepetálás, szociális segítségnyújtás, intézmények, játszóterek felújítása, erdőtakarítás. 

A szervezők természetesen szem előtt tartják a járványügyi előírásokat, és ennek megfelelően javasolják a feladatok kiválasztását és megvalósítását.

Fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok közhasznú tevékenységének széleskörű nyilvánosságot biztosítsunk, láthatóvá téve az ifjúsági közösségekben folyó önkéntes munkát, növelve annak elismertségét és népszerűségét, valamint rámutassunk, mire képesek a fiatalok, ha összefognak.

A 72 órában végzett önkéntes tevékenység Közösségi Szolgálatként is elszámolható. Ennek módjáról honlapunkon olvasható további információ.  

Jelentkezési határidő:

2020. október 7., szerda

További információk és regisztráció a 72ora.hu honlapon olvashatók.
A tavalyi akció kisfilmje itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=hiur9XXGsJM 


A plakát megtekinthető ezen a linken.