Tisztelt  Szülők! Kedves  Diákok!

Az intézményi regisztrációs felület megnyitása után – a fenntartó Veszprémi Tankerületi Központ kérését szem előtt tartva – minél gyorsabban szeretnénk beadni a pályázatot, hiszen a fenntartó csak a Tempus által pozitívan elbírált pályázat esetében állhat neki az utaztatás beszerzésének.

 

A felület megnyitása és a tanulók csoportokba sorolása után a gimnázium az un. hozzájárulási és felelősségvállalási nyilatkozatokat letölti és kinyomtatja.

diákok személyesen írják alá a nyilatkozatokat a gimnáziumban,

A szülők (gondviselők)

  • Alapesetben személyesen a honlapon illetőleg levelezőlistákon közzétett időpontban biztosítunk aláírási lehetőséget a gimnáziumban.

 

  • Azok a szülők (gondviselők), akik ügyfélkapujukat használva digitálisan hitelesítik a nyilatkozatokat (így személyesen NEM jelennek meg)
  • a gimnázium a megadott szülői e-mail címre kiküldi a nyilatkozatokat,
  • a hitelesített dokumentumot elektronikusan (e-mailben) visszaküldi a szülő az intézmény számára a simon.zsolt[kukac]vetesi.hu e-mail címre, amit az állomány ellenőrzése után az intézmény digitálisan megőriz (2031-ig).

Azok a szülők, akik személyesen nem jelennek meg a közzétett időpontokban a nyilatkozatokat aláírni, automatikusan e-mailben megkapják, hogy ügyfélkapujukat használva digitálisan hitelesítsék!

  • AMENNYIBEN NINCS MÉG ÜGYFÉLKAPUJUK,akkor – ha idejükbe belefér - igényeljenek ügyfélkapus hozzáférést valamelyikOkmányirodában: ehhez a személyazonosító igazolványukon kívül egy Önök által használt, megbízható szolgáltatónál használt email címre lesz szükségük. Okmányirodába érdemes időpontot is foglalni, amit megtehetnek  a következő linken: https://idopontfoglalo.kh.gov.hu/bejelentkezes