Tisztelt Szülők!

A külföldi nyelvtanulási program szervezése előkészítő szakaszához érkezett. Mint arról már értesülhettek, 9.ny, 9. és 11. évfolyamos gyermekük egyéni vagy csoportos formában tud részt venni a programban 2020. június 13. és augusztus 31. között. A külföldi nyelvtanulási program részletei a Tempus Közalapítvány honlapján olvashatók.

Egyéni utazás esetében
Fontos, hogy aki egyénileg szeretne a programban részt venni, neki egyéni pályázatot kell benyújtania!

Csoportos utazás esetében
A gimnázium a csoportos utazások megszervezéséhez kéri a tanulókat és szüleiket (gondviselőiket), hogy a kérdőív pontos kitöltésével segítsék a csoportok szervezését.

Lezárva.

Kitöltési határidő: 2020. január 8. 12:00

A beérkezett igényeknek megfelelően a gimnázium keresi meg a nyelviskolákat, és a csoportok szintjének és kísérő tanárok elérhetőségének függvényében kiválasztja a tanfolyamokat. Erről a pályázatok benyújtása előtt időben tájékoztatjuk önöket!

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben a tanulónak a felkínált nyelviskola és a tanfolyam időpontja nem felel meg, továbbra is lehetősége van egyéni pályázatot benyújtani.

A kérdőív kitöltése önkéntes. Beküldése után minden tanuló esetében kinyomtatjuk a válaszokat, majd azokat eljuttatjuk a szülőknek (gondviselőknek) aláírásra, majd aláírás után visszakérjük.

Köszönjük együttműködését!