Slam Poetry verseny

Kedves Diákok!

Iskolánk alapításának 30. évfordulója alkalmából Slam Poetry versenyt hirdetünk.

A résztvevők egyénileg és maximum 3 fős csoportban is pályázhatnak.

A téma: Életképeink az iskolából…

A terjedelem: maximum két A4-es oldal, 12-es betűméret, 1,5-es sorköz.

Kalandra fel, bátran osszátok meg gondolataitokat, érzéseiteket!

A leadási határidő: 2019. április 5. (péntek)

A műveket a magyar szakos tanárok várják szeretettel.

Az alkotások díjazására április 12-én kerül sor, és ekkor lehetőség nyílik a versek előadására is.

 

Angol munkaközösség videó pályázata

Az angol nyelvi munkaközösség videó pályázatot hirdet "30" jeligére. Olyan videókat várunk, melyek megmutatják, mit jelent számotokra a 30-as szám.

A maximum 5 perc műsoridejű videók feltöltésének határideje március 23. A youbube csatornádra feltöltött videód linkjét küldd el a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

Természetesen munkád nem marad jutalmazatlanul!

 

 

 

 

30 éves a Vetési Albert Gimnázium

Kedves volt vetésis Tanárok és Diákok!

A 2018/2019. tanév gimnáziumunk történetének 30. tanéve. Ebből az alkalomból április 12-én pénteken egy különleges tanítási napot szervezünk. Nem lesz porta, beléptetés, egész nap nyitva áll az iskola a régi tanárok és diákok előtt.

Szeretettel várunk Benneteket egy közös beszélgetésre az iskolai élmények felidézésére az elmúlt 30 év relikviáinak megtekintésére.

Délután egy 30 kilométeres kerékpártúrára nevezhetnek be a kerékpárral rendelkező régi és jelenlegi tanárok, diákok Szász Péter tanár úr vezetésével.

14.00 és 16.00 óra között a mai tanárcsapat barátságos focimérkőzésre hívja ki a 30 évvel ezelőtt idejáró diákokból álló foci csapatot. Várjuk mind a diákokat, mind a tanárokat buzdító szurkolókat! Még sok egyéb meglepetéssel készülünk!

A napot egy fergeteges-forgatagos táncházzal (jó idő esetén esetleg a katasztrófavédelem engedélyével egy tábortűzzel) zárjuk. Hívunk és várunk minden régi tanárt és diákot!

Invitálásunk mellé egy kéréssel is fordulunk hozzátok. Szeretnénk, ha vetésis élményeiteket megosztanátok a mai diákjainkkal, ezért kérjük, hogy írjátok meg vetésis élményeiteket This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre április 10-ig.  A legjobbakat díjazzuk, és megjelentetjük honlapunkon!

Legyetek olyan aktívak, mint 5-10-20-30 éve voltatok!