Kedves felvételiző diákok!

Ezúton értesítünk Benneteket, hogy a központi írásbeli felvételi vizsgára 2020. január 18-án szombaton kerül sor 10 és 12 óra között. A vizsga megkezdése előtt fél órával kötelező a megjelenés! Személyi igazolványt vagy diákigazolványt hozzatok magatokkal! A matematika vizsgához körző, vonalzó és szögmérő használható. Kék toll és ceruza is legyen nálatok! Számológép nem használható!

A felvételi dolgozatokat január 24-én pénteken 8 és 16 óra között lehet megtekinteni, illetve ezen a napon kell elvinni az értékelő lapokat.

Központi írásbeli felvételi vizsga terembeosztás a Bővebben linkre kattintva olvasható, illetőleg a vizsga napján kifüggesztésre kerül.

Nyilt nap 5A Vetési Albert Gimnázium a 2019/2020. tanévben két alkalommal tartott felvételi tájékoztatót és nyílt napot. Mind a két alkalommal több mint 200 nyolcadik osztályos tanuló érkezett a gimnáziumba, hogy megismerkedjen az intézményben folyó oktató-nevelő munkával.

Kedves Nyolcadikosok! A november 25-i nyílt napos biológiás vetélkedő eredményei a Bővebben linkre kattintva elérhetőek!

Kedves Nyolcadikosok! A múlt heti nyílt napos biológiás vetélkedő eredményei a Bővebben linkre kattintva elérhetőek!

Felveteli nyilt nap nagy

A második felvételi nyílt napot 2019. november 26-ról
2019. november 25-re helyeztük át!

A regisztrációt 2019. november 15-én (pénteken) indítjuk!

 

Kedves felvételiző diákok! Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019/2020. tanévben a Vetési Albert Gimnázium felvételi előkészítő foglalkozásokat nem indít. A felvételi eljárással kapcsolatos információk folyamatosan felkerülnek az iskola weblapjára, kérjük, kísérjék figyelemmel. 

Eredményes felkészülést kívánunk!

Igazgatóság

 

Kedves felvételt nyert nyolcadikos diákok! Kedves szülők!

Az első évfolyamra történő beiratkozás időpontja: 2019. június 21. (péntek) 8.00-12.00 óra.

Felhívjuk a szülők (gondviselők) figyelmét, hogy a KRÉTA rendszerben az e-ügyintézésen keresztüli adategyeztetés menetéről az alábbi linken tájékozódhat.

A beiratkozással és a 2019/2020. tanév kezdetével kapcsolatos tájékoztatót a tanuló oktatási azonosítójának megadásával ezen a felületen tekintheti meg.

Kérjük, ne feledjék a felvételi értesítővel kiküldött adatlapot kitölteni, és beiratkozáskor az osztályfőnöknek aláírva átadni.