A Vetési Albert Gimnázium tanulói és tanárai 2019. június 14-én, az utolsó tanítási napon közösen nekiláttak a közösségi terek, tantermek, tornacsarnok és tornaszertárak valamint a kinti sportpályák megszépítésnek.

Az iskolaszépítési napon többek között sor került a belétri virágok átültetésére, valamint az iskola előtti illetőleg az udvari virágágyásokat is rendbe tették. A kinti sportpályákat megtisztították a ránőtt növényzetről, valamint a lelátók balesetveszélyessé vált, elrohadt léceit is eltávolították.

Nagy örömünkre szolgál, hogy szülői felajánlásnak köszönhetően elszállításra került a hosszú évek alatt felhalmozódott elektronikai hulladék.

Köszönetet szeretnénk mondani minden szülőnek, aki felajánlásaival segített szebbé varázsolni gimnáziumunkat, és természetesen köszönet minden diáknak és tanárnak az elvégzett munkáért!

Az iskolaszépítésről készült képek itt tekinthetőek meg.

 

Nyelvi előkészítő évfolyamunk táncbemutatójára 2019. június 13-án délután került sor a gimnázium tornacsarnokába. Tanulóink Lunk Gabriella tanárnő vezetésével bemutatták szüleiknek, hozzátartozóiknak tánctudásuk legjavát. Az eseményről Szász Péter tanár úr készített képeket, melyek ezen a linken tekinthetik meg.

Köszönjük tanárnőnek a felkészítést!

 

Május 5-én vasárnap hajnalban indult el a 9.KNY/A, a 10.A és a 9.D osztályok tanulóiból összeállt csoport a költői szépségű katalán főváros, Barcelona felé. A huszonöt órás buszutat egy olaszországi megállóval szakítottuk meg. Lehetőségünk nyílt sétálni a tengerparton, valamint egy autentikus olasz pizzát is elfogyaszthattunk Celle Ligure központi sétányán. Másnap izgatottan indultunk tovább Santa Susanna felé, hiszen ez a Barcelonától mindegy 60 km-re található tengerparti település adott otthont nekünk a kirándulás alatt. Felfedeztük a kis város belvárosát, látnivalóit, strandjait és a lányok izgatottan vizslatták a boltok kínálatát.

Gerstmár Anna 12.A osztályos tanulónk a VeszprémFest fesztivál rajzpályázatára beadott munkái az alábbi időpontokban tekinthetőek meg:

Városháza nyertesek: 2019. július 07. (vasárnap) és Tűztorony nyertesek: 2019. július 09. (kedd)

Anna a Barokk építészet Veszprémben pályázaton II. helyezést ért el.

Minden munkájához gratulálunk!

Meghívó

Sok szeretettel várjuk a kedves szülőket a nyelvi előkészítő évfolyamunk táncbemutatójára
2019. június 13-án csütörtökön
17.00 órai kezdettel
a gimnázium tornacsarnokába.