Híreink

Sportnap

Kedves diákok!

Az utolsó tanítási napon, 2018. június 15-én pénteken kerül sor az iskolai sportnapra. Az eseményről, a tervezett programokról és a jelentkezésről minden információt megtaláltok ezen a felületen.

Sportnap

2018. június 15. péntek

 

Kedves Diákok!

 

Mint tudjátok, a tanév utolsó tanítási napja sportnap. A testnevelés munkaközösség idén három különböző programot kínál Nektek:

 1. Gyalogtúra:
  A túrára reggel 8:30-kor indulnak a jelentkezők az iskola elől. Innen a Gulya-dombon át leérnek a Betekints-völgybe, majd továbbhaladnak a Laczkó forrás irányába az Ördögrágta szikla felé a Tekeres-völgybe. A visszaút ugyanezen az útvonalon. Várható visszaérkezés 11.30 és 12.00 között az iskolához.

 2. Kerékpártúra: Szükséges hozzá saját kerékpár!
  A túrára reggel 8.30-kor indulnak a jelentkezők az Almádi úti kerékpárút mellett levő Marso szerviz parkolójából. Innen végig kerékpárúton haladva Szentkirályszabadja érintésével jutnak el Balatonalmádiba a partra. A visszaút ugyanezen az útvonalon. Várható visszaérkezés 11.30 és 12.00 között a Marso parkolójába.

 3. Sobri Jóska Kalandpark, Kislőd:
  Költségek:
  Különjárati busz: kb. 1200 Ft (Nagyobb létszám esetében várhatóan olcsóbb is lehet!)
  Belépő: 2500 Ft (Nagyobb létszám esetében várhatóan olcsóbb is lehet!)
  A különjárati buszok reggel 8.15-kor indulnak az iskola elől. A Kalandparkban karszalaggal használhatók: drótkötélpálya (max. 3 óra), ejtőgép, hófánkpálya, gokart pálya, lézerharc, vízi gömb, 3D karika, ugráló asztalok, bungy trambulin, mászófal, az erdő legmagasabb fájának megmászása, FBI akadémia, Nautic jet (hajó csúszda), légvár, játszótér, vízi akadálypályák, tutajok,  sportpályák (foci- és röplabda pálya), erdei pihenőhelyek, állatsimogató, tűzrakó helyek, Hámori strand, Hámori vár- tízpróba, vízi rájder, vízi bicikli és a vízi élménypark.
  Lehetőség van a Megazipline pálya használatára is melynek ára 3900 Ft, de több jelentkező esetén szintén várható kedvezmény.
  Vissza 11.45-kor indulnak a buszok. Várható visszaérkezés 12.15-kor az iskolához.

 

A programok közül mindenkinek kötelező egyet választani! Jelentkezés az iskola honlapjáról elérhető felületen 2018. május 28-án hétfőn 17 órától május 30-án szerdán 17 óráig.

 

Veszprém, 2018. május 24.

                                                                    Testnevelés munkaközösség